Almeria - Valle del Este

Varför välja detta resmål?
  • Golfresort i solig region
  • Minst 4 greenfee och halvpension ingår
  • Direktflyg från Arlanda, Landvetter och Köpenhamn

På den andalusiska kusten längs Medelhavet, cirka nio mil nordost om Almería och strax utanför de gamla spanska städerna Vera, Garrucha och Mojacar Pueblo, ligger Valle del Este Golf Resort. Denna fyrstjärniga golfanläggning är vackert belägen i Europas soligaste region med i genomsnitt 312 soldagar om året. Spanjorerna framhäver gärna det behagliga klimatet i Andalusien och menar att det är vårväder året runt med lite regn och få blåsiga dagar.

Du bor på trevliga Hotel Valle del Este med balkong till alla rummen. Här finns spa-anläggning (inträdesavgift tillkommer) samt gym, bastu, pool och fyra padeltennisbanor. Precis intill hotellet hittar du dessutom anläggningens 18-hålsbana som är en utmanande men rolig golfbana. Det är inte bara tee 1 och 10 och greenerna på hål 9 och 18 som nås från hotellet, utan även driving rangen, träningsområdet och klubbhuset som är integrerat i hotellbyggnaden.
 

Området runt Valle del Este med dess trevliga småstäder och närhet till havet har behållit sin själ med charmiga byar och oupptäckta stränder. En sann semesterpärla att upptäcka! Från resorten till kusten så tar det cirka 20 minuter med taxi. Intill resorten finns det dessutom ett mindre center som ger dig tillgång till en restaurang och en pub. 

Säsongen pågår för fullt i Valle del Este. Ta del av händelserna via Bloggen HÄR >>

Pris från:
11 190:-
Dagar:8
Ingår i priset:Direktflyg till Spanien t/r inkl flygskatter och golfbag. Transfer till hotellet t/r. Hotell med halvpension. Obegränsat med golf. Ett fritt inträde till SPA/vecka. Eastonvärd. Eventuell lokal turistskatt betalas på plats.
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Bana på resmålet

Valle del Este Golf Club
På Valle del Este Golf Club kan du njuta av din favoritsport i ett fantastiskt landskap och vackra vyer p&ari...

Inför resan

Pass

Passet måste vara giltigt under hela resan. Passet får inte vara skadat eller reparerat.

Reseförsäkring

Sverige har sjukvårdsavtal med Spanien (inom EU) så det är viktigt att du tar med ditt kort från försäkringskassan. Du kan enkelt beställa hem ett nytt kort via försäkringskassans hemsida (www.forsakringskassan.se/). Tänk på att det skickas hem till din folkbokföringsadress samt att det kan ta upp till 10 arbetsdagar efter beställningen är genomförd. Vill du komplettera din försäkring, rekommenderar vi ERV reseförsäkringar som ger dig ett bra skydd för en relativt liten kostnad. Telefon: 0770-456900, www.erv.se

Vaccinationer

Du bör ha tillräckligt grundskydd för polio, difteri och stelkramp. Kontakta din vårdcentral eller vaccinationscentral, eller se www.vaccination.nu

Flygbiljett

Din biljett för resan är ditt resebevis samt flygbiljett tillsammans med giltigt pass. Du kan när som helst logga in på din bokning via vår hemsida och beställa ett nytt resebevis. Observera att det är tiden på flygbiljetten som gäller, om tiden skiljer på flygbiljetten och ditt tidigare resebevis från oss.

Flygbolag och Terminal

Vid bokning av din resa framgår vilket flygbolag som används för din specifika avgång. Denna information finns även med på din flygbiljett. För vidare information om terminal hänvisar vi till respektive flygplats hemsida.

Incheckning

Incheckning öppnar 2 timmar före avgång. Vi rekommenderar att du är på flygplatsen minst 90 minuter före avgång.

Bagage

Norwegian: 20 kg bagage + 10 kg handbagage + golfbag (max 20 kg).

Använd gärna bärbag då bagageutrymmet på planet är begränsat. Tänk på att golfbagsfodralet normalt sätt endast får innehålla en golfbag, ett par skor samt ett 3-pack bollar. Det vill säga att det är endast detta som du har rätt att få ersättning för av försäkringsbolaget vid förlorat/skadat bagage. Hör gärna efter med ditt försäkringsbolag om vad som gäller för just din resa. Innan du lämnar ankomsthallen bör du kontrollera ditt bagage så att allt är oskadat. Vid skada ska detta anmälas direkt, innan ni lämnar ankomsthallen. Observera att det i handbagaget endast får finnas vätskor, krämer, geléer och sprayer i behållare som rymmer max 100 ml (1 dl). Dessa skall placeras i en genomskinlig och återförslutningsbar enlitersplastpåse. En enliterspåse per passagerare.

Mat & dryck på flyget
Norwegian: Mat & dryck ingår ej men kan köpas ombord.

Observera att Easton Golf reserverar sig för bristande måltider/snacks ombord.

Ankomst

Vår Eastonvärd alternativt chaufför tar emot er vid ankomsten med EASTON GOLF-skylt. Transfertiden till Valle del Este från Alicante tar drygt 2 h.

Lokal turistskatt

Vissa resmål har börjat införa lokal turistskatt som varje resenär måste betala direkt till hotellet vid utcheckning. Detta är inga avgifter som Easton Golf kan påverka eller betala i förväg.

Tullbestämmelser

Spanien är medlem i EU och därav är det EUs tullbestämmelser som gäller. Inom EU så gäller följande regler: du måste ha fyllt 20 år, du ska själva transportera (eller bära) alkoholen samt att alkoholen måste vara för ditt eller din familjs privata bruk. Du får ta med dig 10 liter spritdrycker, 90 liter vin, 20 liter starkvin samt 110 liter öl. För vissa läkemedel krävs uppvisande av läkarintyg. Vänligen gå in på www.tullverket.se om ni har fler frågor. Notera att det är den enskilde resenärens eget ansvar att hålla sig à jour gällande tullregler för respektive inreseland.  

Valuta/Betalning/Kreditkort

I Spanien är valutan Euro. Hotellet och golfklubben accepterar kreditkort. Uttagsautomat finns ej på hotellet och därför rekommenderar vi er att ta med en del kontanter.

Dricks

Man bör lämna dricks. Ett riktvärde är cirka 10 % till taxichaufför och restaurang och cirka 3-5 Euro till städerska per vecka.

Vatten

Undvik att dricka kranvatten.

Golf

Vi har förbokat starttider som ni får på plats av Eastonvärden. Tävlingar arrangeras och är frivilliga. Startavgiften för tävlingarna ingår inte i resans pris utan betalas på plats, Ta med ditt hcp-bevis då detta kan behöva visas upp innan spel. Nytt hcp-bevis går att skriva ut från www.golf.se

Klädsel

Vårdad klädsel gäller på banan. Piké med krage är ett måste och jeans är förbjudet. Golfskor med softspikes är krav. Spikskor eller liknande får inte användas.

Golffaciliteter

Golfvagn finns att hyra på klubben för ca 4 Euro per runda. Bil kostar ca 27 Euro per runda och ska gärna förbokas innan avresa. Vänligen kontakta kontoret på 040 94 75 00 om ni önskar golfbil. Observera att priserna är cirka priser och att Easton Golf reserverar sig för eventuella ändringar.

SPA
Hotellet har ett mindre spa med varierande behandlingar (mot tillägg). Observera att badmössa och badtofflor är obligatoriskt i spat. Kan köpas på plats om så önskas. 
Under semestern har du 1 fritt inträde (90 min) till SPA-avdelningen per vecka.

Besöket ska förbokas på plats via SPA-receptionen. Extra inträde kan köpas på plats mot kostnad.

Upplevelser

För att göra din semester så fantastisk som möjligt och för att du ska kunna ta med dig en massa minnen hem i bagaget så vill vi gärna skriva några rader om just din destination. Hotel Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell. I alla rum finns kabel-TV, Internet, hårtork, minibar, luftkonditionering och värdeskåp. På hotellområdet finner du även en Spa- anläggning, gym, bastu, pool (ej uppvärmd). Intill resorten finns det dessutom ett mindre center som ger dig tillgång till en restaurang och en pub. Från resorten till kusten och dess charmiga småstäder så tar det cirka 20 minuter med taxi.

Vår representant

Våra Eastonvärdar finns på plats hela säsongen. Eastonvärden ordnar tävlingar, utflykter, gemensamma middagar mm (ingår inte i resans pris utan bokas och betalas på plats). Våra Eastonvärdar gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så fantastisk semester som tänkas kan!

Eastonbloggen

Under veckan kommer vår Eastonvärd dokumentera stora och små händelser på vår populära Eastonblogg. Om du inte önskar bli omnämnd på bloggen ber vi dig vänligen att meddela Eastonvärden detta. 

Blogginlägg

Besök Easton-bloggen och häng med i rapporteringen från VALLE DEL ESTE

Våra Eastonvärdar är inte bara ambassadörer på plats under semestern utan bidrar även med sköna berättelser, foton och senaste nytt där våra gäster slappnar av. Tjuvkika på bloggen HÄR.

Väder

I tabellen visas medeltemperaturer för varje månad mätt i skuggan samt genomsnittliga antalet soltimmar per dag.


(www.Holiday-Weather.com)

Jul- och Nyårsresor 2019/2020

Jul- och Nyårsresorna till Valle del Este är omåttligt populära. Av tradition blir det välbesökt och festligt värre över helgerna. I samband med dessa högtider ingår det särskilda festmåltider på julafton och nyårsafton, tillställningar som brukar uppskattas av alla resenärer. Dessutom ingår obegränsad golf över jul- och nyårsresorna. 

Följande ingår i Jul- och Nyårsresorna: 
  • Direktflyg till Spanien t/r inkl flygskatter och golfbag
  • Transfer till hotellet t/r
  • Hotell med halvpension
  • Jul- och/eller nyårsmiddag
  • Fritt inträde till hotellets spa en gång i veckan (förbokning krävs)
  • Obegränsat med golf
  • Eastonvärd

Eventuell lokal turistskatt betalas på plats.

Karta

Hotell

Destinationshotell

Hotel Valle del Este
****
Hotel Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell precis vid golfbanan med träningsområdet precis intill och klubbhuset och pro-shopen integrerade i hotellbyggnaden. Hotellet h...

Avgångar & priser

AvresaHotellPris per person
21 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Arlanda, 1v13 990:-Välj
21 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Arlanda, 2v22 890:-Välj
21 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Köpenhamn, 1v13 390:-Välj
21 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Köpenhamn, 2v20 490:-Välj
21 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Landvetter, 1v15 290:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Arlanda, 1v15 890:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Arlanda, 2v19 490:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Köpenhamn, 1v14 690:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Köpenhamn, 2v18 690:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Landvetter, 1v14 990:-Välj
28 / 12Spanien, Hotel Valle del Este från Landvetter, 2v19 590:-Välj
4 / 1Spanien, Hotel Valle del Este från Arlanda, 1v11 290:-Välj
4 / 1Spanien, Hotel Valle del Este från Köpenhamn, 1v11 490:-Välj
4 / 1Spanien, Hotel Valle del Este från Landvetter, 1v11 190:-Välj