Skip to main content

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club har en 27-hålsanläggning som består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsbana med tillhörande träningsområde som är upplyst med elljus på kvällstid.

Mästerskapsbanan på Abu Dhabi Golf Club är en trevlig och populär resortbana som påminner mer om europeiska inlandsbanor än andra golfbanor i området. Kanske hanterar du golfbanan lika bra som Rickie Fowler och Tommy Fleetwood, de två senaste Europatourvinnarna på Abu Dhabi Golf Club? Vi kan åtminstone utlova jämna och snabba greener samt en golfbana i bra skick.

Klubbhuset är speciellt i sitt slag, designat med en gigantisk falk som vakar över inspelet på det 18:e hålet. Väl inne i klubbhuset under falkens vingar så finns det även mindre och mysigare sällskapsutrymme. Eftersom soltimmarna är många tillbringar merparten av gästerna dock 19:e hålet från den stora utomhusterrassen. Golfbil ingår men det är inte tillåtet att köra bil på fairway utan endast på vägarna bredvid.

Par 72. Se film HÄR >>

 

Hotell

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Vårt hotell ligger på Yas Island och fungerar som en egen liten värld i sig. Crowne Plaza är bekvämt, lyxigt och har ett härligt poolområde med utsikt över havet. Hotellet har en privat strand och ett...